Liity kumppaniksi

  Usein kysytyt kysymykset

  Jos et löytänyt etsimääsi vastausta, älä huoli! Voit ottaa meihin yhteyttä milloin tahansa ja autamme mielellämme vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi.

  Kyllä, Swype on täysin suomalainen ja voimme ylpeänä sanoa, että meillä on Avainlippu-merkki. Me haluamme tukea suomalaista työtä ja kantaa vastuumme veronmaksajana kotimaassamme. Valitsemalla Swypen kotimaiseksi yhteistyökumppaniksesi, voit olla varma, että tuet samalla myös Suomen taloutta.

  Kyllä, Swypen käytön aloittaminen on todella helppoa. Sinun tarvitsee vain täyttää lomake yrityksesi tiedoilla ja valita haluamasi paketti. Tämän jälkeen me otamme sinuun yhteyttä 1-2 arkipäivän kuluessa ja aloitamme asiakkuuden perustamisen.

  Swypellä on käytössä kaksi hinnoittelumallia: komissiomaksupohjainen ja kuukausimaksullinen. Komissiomaksupohjaisessa mallissa veloitamme pienen prosenttimäärän jokaisesta tilauksesta, kun taas kuukausimaksullisessa mallissa veloitamme kiinteän kuukausimaksun. Verkkomaksuissa kumppanimme STRIPE veloittaa 1,5% + 0,25€/tilaus. Lisäksi tarjoamme laite- ja liittymävuokrausta hintaan 10 €/kk.

  Swype voi auttaa parantamaan ravintolan toimintaa tarjoamalla seuraavia työkaluja:

   

  • Helppokäyttöinen tilausjärjestelmä - asiakkaasi voivat tilata ruokaa helposti ja nopeasti verkkosivustollasi tai mobiilisovelluksessa.
  • Tehokas hallintapaneeli - voit hallita tilauksia, menua ja muita tietoja yhdessä paikassa.
  • Raportointityökalu - saat tärkeää tietoa ravintolasi toiminnasta ja myynnistä.
  • Tekstiviestivahvistus - vahvistat tilaukset automaattisesti ja asiakkaasi saavat vahvistusviestin tilauksensa vastaanottamisesta.

   

  Näiden työkalujen avulla voit säästää aikaa ja rahaa sekä parantaa ravintolasi tehokkuutta. 

   

  Lisäksi asiakkaasi arvostavat helppokäyttöisiä tilauskanavia ja Swype tarjoaa ratkaisun tähän tarpeeseen. Voit tarjota asiakkaillesi helpon tavan tilata ruokaa suoraan ravintolastasi, mikä parantaa asiakaskokemusta.

  Swype veloittaa asiakkaita joko komissiopohjaisesti viikottain tilityksen yhteydessä tai kuukausimaksulla. Komissiopohjainen veloitus perustuu tiettyyn prosenttimäärään ravintolan myynnistä, kun taas kuukausimaksu on kiinteä maksu kuukaudessa. Lisäksi Swype veloittaa laite- ja liittymävuokraa kuukausittain 10€/kk.

  Kyllä, voit peruuttaa Swypen asiakkuuden milloin tahansa ilman, että sinulle aiheutuu lisäkuluja. Ainoa edellytys on, että palautat laitteen ja liittymän Swypelle peruutuksen yhteydessä.

  Swype on suunniteltu erittäin käyttäjäystävälliseksi, joten sen käyttäminen on helppoa sekä kuluttajille että ravintoloille. Lisäksi, jos tarvitset tukea jossain, voit aina olla yhteydessä Swypen asiakaspalveluun, joka auttaa mielellään.

  Lake House, 13 Hanway,
  Square, London, UK

  Monday-Wednesday: 11a-9p
  Thursday-Saturday: 11a-10p
  Happy Hour: Everyday 2p-6p

  Copyright © 2023 Webbly